joi, 28 august 2008

Michael Jackson Mort

Americanii s-au oprit pentru o secunda din treburile obisnuite atunci cand vestea socanta a mortii lui Michael Jackson a strabatut intreaga tara, iar mai apoi, intreg mapamondul. Mai multe sute de fani s-au adunat imediat in fata UCLA Medical Center, acolo unde regele muzicii pop si-a dat ultima suflare.
„Nu-mi vine sa cred ca am putut sa pierdem cea mai buna prezenta de scena pe care lumea a vazut-o vreodata', a declarat emotionata Lana Brown(49 de ani) originara din Dallas. Ea se afla in vacanta la Los Angeles cu familia, cand a aflat de spitalizarea idolului sau si a decis sa fie alaturi de sutele de fani prezenti in fata spitalului.

„Am plecat de la birou. Toata lumea ar fi trebuit sa faca asta. Este atat de socant. Credeam ca Michael Jackson nu va muri niciodata, ca Peter Pan', modelul sau. El a schimbat muzica, datorita lui exista aceasta muzica de culoare pe postul MTV azi. Voi fi in doliu azi si probabil tot restul vietii'", a afirmat si Yoshiko Plair, agent imobiliar de 49 de ani.

Alte adunari spontane in omagiul lui Jackson au avut loc si in alte locuri din SUA, in special in fata salii de concerte „Apollo Theater" din Harlem la New York sau pe bulevardul „Walk of Fame" la Hollywood, unde o stea cu numele lui Michael Jackson este incastrata in trotuar de 25 de ani.


Niciun comentariu: